Tafel renovatie

Naast het ontwerpen van tafels op maat, bieden wij ook de renovatie van bestaande tafels aan. Veel huishoudens bezitten een tafel die al langere tijd meegaat. Een tafel krijgt in zijn leven best wel wat te verduren. Vlekken, vochtkringen en krassen zijn op lange termijn niet te vermijden. Vroeg of laat is elke tafel dus wel toe aan een opknapbeurt. Door onze duurzame behandeling komt jouw tafel weer tot leven, en kan je er nog jaren van genieten.  

Hoe gaan wij te werk?

Alle tafels die wij maken of renoveren, werken wij af met een duurzame olie van Rubio Monocoat. Dit is een uniek product, welke het hout zowel een prachtige afwerking als een zeer duurzame bescherming biedt. Er is keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren en afwerkingen.

Het renoveren van jouw tafel gaat als volgt:

  1. Tafelblad ophalen: in onderling overleg plannen wij een ophaalafspraak in. Hierbij nemen we samen bij jou thuis de beschikbare afwerkingen en kleuren door d.m.v. een stalenboek. Ook kunnen we verschillende kleuren testen. Op basis van jouw wensen kan er dan een keuze worden gemaakt. Nadat jij een keuze hebt gemaakt, nemen we direct jouw tafelblad mee.
  2. Tafelblad behandelen: in onze werkplaats wordt jouw tafelblad volledig geschuurd tot het ruwe hout. Daarbij worden alle oneffenheden, krassen en vlekken verwijderd. Vervolgens behandelen we het tafelblad met Rubio Monocoat, in de door jou eerder gekozen afwerking. Indien gewenst kunnen we gaten, naden en knoesten opvullen.
  3. Tafelblad uitharden: na de behandeling laten we het tafelblad vrij luchten. De coating heeft 5 dagen nodig vanaf het moment van aanbrengen tot deze volledig is uitgehard. Daarna kan hij volledig belast worden.
  4. Aflevering: wij nemen contact met je op voor een leverafspraak. Dit zal altijd binnen een tijdsbestek van 10 werkdagen zijn, vanaf het moment van ophalen.

Prijzen

Voor de renovatie van tafelbladen hanteren wij de volgende, vaste prijs:

 Tafelblad oppervlakte < 2,8m2
*All-in prijs€299 incl. btw
*Prijs is inclusief ophalen, behandelen en afleveren van het tafelblad op locatie
*Prijs is enkel geldig binnen een straal van max. 30 km afstand vanaf Castricum
*Prijs is enkel geldig voor tafelbladen met een maximale breedte van 110cm

De voordelen van tafel renovatie

Je tafel laten renoveren brengt veel voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Duurzaamheid: doordat je een bestaand product laat renoveren, in plaats van het aanschaffen van een nieuw product, draag je bij aan een duurzame leefomgeving.
  • Kostenbesparing: de renovatie van jouw tafel kost aanzienlijk minder dan de aanschaf van een nieuwe tafel.
  • Levertijd: de renovatie van jouw tafel hebben wij al binnen 10 werkdagen verzorgd, in tegenstelling tot de levering van een nieuwe tafel dat vaak weken (of maanden) kan duren.
  • Behoud: wij begrijpen dat je gek bent op jouw eigen tafel. Door de renovatie van jouw bestaande tafel kan je er nog jaren van genieten.
Voor en na behandeling van eikenhout
Voor en na behandeling van notenhout

Wat is Rubio Monocoat?

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een houtolie van de nieuwste generatie die het hout kleurt én beschermt. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud. De unieke samenstelling zorgt voor een snelle droging en doorharding, en een superieure houtbescherming. De functie van de Oil Plus 2C beperkt zich dus niet enkel tot een houtolie, het is ook een kleurolie, meubelolie en parketolie.

De voordelen van Rubio Monocoat:

· 40 standaardkleuren die aanvullend, onderling gemengd kunnen worden: onbeperkte creatieve mogelijkheden!

· Verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout

· Ecologisch: 0% VOC!

· Bevat geen water of solventen

· Eenvoudig te onderhouden

· Geen aanzetten of overlappingen

· Duurzame bescherming

· Kan op vrijwel alle houtsoorten en houttypes gebruikt worden (massief hout, fineer, MDF, etc.) ·

· Kan worden aangebracht op alle houten oppervlakken binnenshuis (meubels, tafelbladen, trappen, muren, vloeren, enz.)

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare kleuren en afwerkingen.

Wacht niet langer en laat jouw tafel nieuw leven inblazen! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Scroll naar boven